Home Wie zijn wij Ambassadeur/Medewerkers

Ambassadeur en medewerkers in Uganda

Thomas Malubya, ambassadeur in Uganda

Geboren 0p 31 december 1978 in Uganda. Kwam in 1999 voor het eerst naar Nederland via een uitwisselingsproject tussen scholen in Den Haag en Uganda. Toen hij Suzan en Cecil leerde kennen, was hij meteen kind aan huis bij de familie Koningverander. Hij heeft Toerisme gestudeerd.

alt

Voor zijn levensonderhoud heeft hij thans een grashoppers project, een chicken farm en produceert hij chalk. Verder is hij projectmanager van de Stichting en stuurt de medewerkers in Uganda aan.

George (Papa Grace),medewerker in Uganda

Geboren in 1952 in Kayunga Bugerere, woont in Luwero. Hij is getrouwd en heeft 11 kinderen. Een van zijn dochters (Grace) is in 1999 ook betrokken geweest bij het uitwisselingsproject tussen de scholen van Den Haag en Uganda.

alt

Gedurende 18 jaar heeft hij gewerkt als taxichauffeur. Thans werkt hij voor de stichting en op zijn stukje land voor eigen onderhoud. Wekelijks rijdt hij samen met Sarah op de boda boda (bromfiets) naar de scholen in Luwero waar hij samen met Sarah de met Djiggers besmette voeten van de kinderen behandelt.

Sarah Namusoke, medewerker in Uganda

Geboren in 1967 in Nagalama Mukono District. Zij is schoonzus van George, is getrouwd en heeft 6 kinderen. Zij werkt in Luwero met vrouwengroepen. Wekelijks rijdt zij samen met George op de boda boda (bromfiets) naar de scholen in Luwero waar zij samen met George de met Djiggers besmette voeten van de kinderen behandelt.

alt